Eventuellt återkommer denna under vårterminen 2020

Yoga Soft med Eteriska oljor

Jag förenar Medicinsk yoga, Yinyoga och Aroma yoga i en mjuk kombination tillsammans med läkande örter och växter (eteriska oljor). 

Doften av den eteriska oljan stimulerar vårt luktsinne. När vi luktar på en eterisk olja tar det cirka 20 sekunder att nå doftcentrum. Luktsinnet som står i direktförbindelse med det limbiska system styr stora delar av kroppens nerv- och hormonsystem. Det är centra för känslor, minnen, kreativitet och instinkter. Genom doften från de eteriska oljorna kan vi stimulera olika känslor hos oss, oljorna kan till exempel verka upplyftande, skapa lugn och avspänning eller stimulera koncentrationsförmågan.

När oljorna masseras in i huden når de blodet, de går ut i kroppens vävnader och når sedan ut till cellerna i kroppen. Det påverkar bland annat cellernas förnyelse, kan minska muskelvärk och ge ökad blodcirkulation.

Vi kommer att utforska hur eteriska oljor dvs. läkande örter och växter i kombination med yoga och meditation kan påverka våran essäns. Kroppen, själen och medvetandet i en sinnlig förening.

Det kommer finnas möjlighet att köpa oljor på plats av det högkvalitativa märket Young Living.

Varmt välkommen!
/Fatima