Behandlingar, healing, terapi, enskild yoga

Vi erbjuder enskilda sessioner med fokus på djup läkning för både kropp och själ – alltid med ett helhetstänk.

En behandling/session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Vi använder oss av t ex yoga, meditation, schamansk healing, ljudhealing och ljudterapi. Vi är diplomerade terapeuter inom bl a medicinsk yoga, schamansk healing, gongterapi och ljudterapi (även klangskålar och stämgafflar). Vi erbjuder även Chakraflödesmassage.


Jenny Israelsson

Dipl. terapeut/lärare i Medicinsk yoga, lärare i kundaliniyoga, Gongterapeut och Intuitiv healing, schamansk healing/initieringar.

En session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Jag använder mig av t ex yoga, meditation, yogaterapi, ljud-/gonghealing och schamansk healing/initieringar.

ERBJUDANDE! ELEVBEHANDLINGAR SEPT-OKT 2018
Schamansk initiering (Munay Karpay)

Under denna initiering riktar jag specifika kraftfulla och djupverkande energifrekvenser in i kroppen. Det är ditt eget ljus/dina frekvenser jag jobbar med. Syftet med denna initiering är att aktivera din ursprungsfrekvens, hjärtats röst, dina gåvor så du kan verka, vara och leva ett liv i harmoni med dig själv och mötet med andra. Vi aktiverar/väcker/stärker kärleken till dig själv och rensar ut sådant som kan ha legat vägen för din själsliga resa. Den kan frigöra dig från sådant du inte längre behöver och öppnar upp för ett levande liv. Du ligger ner och vilar under tiden som jag jobbar på ett energiplan. Oftast ingen beröring om inte det behövs i enskilda fall. Detta tar upp till två timmar. Hittills har jag bara gett denna ”fysiskt” dvs i samma rum, men om någon vill prova den på distans är detta också möjligt eftersom vi jobbar på energinivå.

Efter en initiering kan man känna sig allt från expanderad, trygg, glädjefylld till tom, trött och sorgsen i form av att du ”kommer ihåg dig själv”. Välkomna alla processer och låt de ha sin verkan. Låt dig vara öppen för de förändringar som kommer gynna ditt varande!

Elevbehandlingar sept-okt 2018:
50% rabatt på ordinarie pris: 1.200 kr

BOKA:
E-post: jenny@tullingeyogacenter.se
Tel: 0708-569520

Enskild livscoachning med själskontakt

I dessa ssessioner vill jag inspirera och väcka längtan i dig till ett levande liv i samklang med din själsröst. Vi ser över din livssituation och framför allt strävar efter att hitta längtan till det som du vill ha/vara i ditt liv. Detta för att lättare kunna jobba vidare att rensa sådant som kan ha blockerat dig i din vidare resa med dig själv. Ett viktigt moment är att du själv känner och sätter din intention för dessa sessioner. Det är själva nyckeln i din själsaktivering – att du fullt är committad (innerligt hängiven). Vi jobbar vi med olika tekniker beroende på din situation och önskan. Det kan vara bl a ett individuellt anpassat yoga program, healing, ljudhealing (gongar/kristallskålar), kraftfulla meditationer och energiaktiveringar. Under dessa sessioner blandar jag alla mina kunskapsområden. Du får med dig uppgifter att aktivit själv jobba med hemma mellan våra träffar. För att få bästa effekt rekommenderar jag tre tillfällen à 2 timmar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter kommer vi överens om hur vi fortsätter.

Pris: 1.200 kr/session.

BOKA:
E-post: jenny@tullingeyogacenter.se
Tel: 0708-569520

Välkommen att höra av dig!

Healingbehandling

Healingen går ut på att jag tillför höga energier till ditt enerigsystem genom handpåläggning eller utanför kroppen. Detta sätter igång balanserande processer i din kropp både fysiskt och på ett energiplan. Jag utbildad i Chakra, Aura, Intuitiv healing och Schamansk healing men numera låter jag inuitionen vägleda mig för bästa flöde i healingprocess. Det betyder att det blir en blandning av allt detta. Du ligger på massagebänk med kläder på.

Pris: 800 kr för 60 min
Kontakta mig enklast med sms för tidsbokning.

BOKA:
E-post: jenny@tullingeyogacenter.se
Tel: 0708-569520

EnergiBOOST - distanshealing

Du tar en stund i stillhet där du befinner dig och tar emot energiöverföring. Beräkna ca 30 minuter även om du i vissa fall kanske behöver landa ytterligare en stund i energierna. Själva healingen pågår ca 15 minuter.

Pris: 400 kr för 30 min
Kontakta mig enklast med sms för tidsbokning.

BOKA:
E-post: jenny@tullingeyogacenter.se
Tel: 0708-569520


Linda Israelsson

Ljudterapeut och Gongterapeut. Dipl. lärare i kundaliniyoga och MEM Gongyogalärare.

Behandlingformer:
Ljudterapi med bl a stämgaffler, klangskålar och gongar.
Pris: 800 kr för 75-90 min.
E-post: linda@tullingeyogacenter.se
Tel: 0709-527274


Fatima Abaas

Dipl. Lärare och terapeut Medicinsk yoga, Yinyoga lärare, Yogisk chakraflödesmassage, Regndroppsmassage och Healing.

Healing

Healing behandlar människan på alla nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt, andligt och öppnar för att din kropp ska få chans att harmonisera med själen. Varje behandling är unik och syftar till att läka kropp och själ genom energitillföring. Healing kan hjälpa vid både fysiska och emotionella åkommor. Det har en avslappnade effekt på nervsystemet och kan därför ha god effekt för sömn och stressreducering. Det kan också ha en positiv effekt vid tillstånd som huvudvärk, muskel och ledvärk, allergier, högt blodtryck, samt emotionella obalanser så som depression och ångest. Du ligger på massagebänk med kläderna på och bara tar emot. Jag jobbar med Aura, Chakra, Intuitiv och Änglahealing.

Pris: 800 kr för 60 min

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring, massage och essentiella oljor. Kraften från de terapeutiska eteriskana oljorna dvs. läkande örter och växter i samspel med massagen rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. 

Pris: 800 kronor för 60 minuter

Yogisk chakraflödesmassage

Yogisk chakraflödesmassage är en kraftfull form av energimassage som påverkar människan på alla plan fysiskt, mentalt och emotionellt. Massagen som utförs med olja stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Den löser upp spänningar, både fysiska och psykiska och renar kroppen från slaggprodukter.

Pris: 800 kronor för 90 minuter

Yogaterapi

Yogaterapin strävar vi efter att se helheten bakom symtombilden till exempel magproblemen, ryggvärken, sömnproblemen, stressproblematiken etc. Under en individuell yogaterapisession ser vi över hela din livssituation. Du får ett individuellt anpassat yogaprogram som vi går igenom tillsammans och som du sedan arbetar vidare med hemma.

Pris: 900 kronor för 90 minuter, följande sessioner 600 kronor
Bokning: fatima.abaas@hotmail.com eller 0739975454


Jonas Cederling

Dipl. Massageterapeut/schamansk healing
jonas@cederling.com
0735020239

Jonas ger Klassisk massage som är mycket inkännande då han har förmåga att hitta obalanser. Jonas är även utbildad i Schamansk healing på Four Winds Society.