I sommar flyttar vi!

Nu har jag hittat våra nya lokaler som vi flyttar till i sommar. Det är fantastiska lokaler med fönster åt tre håll och högt i tak. Omsorgsfull renovering pågår just nu och mitt mål är att skapa en ny plats med hjärta och värme - en plats för inre frid. Här kommer det även i fortsättningen finnas plats för ca 30 deltagare. Lokalerna ligger på höjden i Tullinge hantverksby på Mekanikervägen 13, högst upp i huset. Vi kommer ha utsikt över Tullinge! Här finns det gott om parkering och det går även bussar från Tullinge station.

Tullinge yogacenter byter namn

Ny skaparenergi har väckts i mig sedan jag fick syn på denna lokal. Som sagt är det högt i tak och det är även känslan jag har själsligt för detta nya. Jag får visioner av genuin och närvarande yoga med fantastiska lärare, sound healing och healing men också något mer. Det där ”något mer” är än så länge på skisstadiet men det drar åt dans, kanske Tai-chi, konst och skapande av något slag. Vi kommer också erbjuda Aerial yoga, alltså yoga i hänggungor från taket! Jag längtar efter att få delge en plats där vi alla kan få växa, skapa och utvecklas med glädje och harmoni i vår själ och vårt varande! En plats för inre frid, en plats för återupptäckande av din inre skatt och din livsessens. En plats och en verksamhet som numera heter Centerpeace istället för Tullinge yogacenter.

Märklig tid

Startskottet för detta nya skedde precis innan Corona-krisen sattes igång. Tur var nog det för annars hade nog min gnista slocknat för yogaverksamheten i denna utmanande tid. Just nu befinner sig vår verksamhet i ett extremt kritiskt ekonomiskt läge. Vi har inte kunnat/kommer inte kunna göra vår försäljning under det andra kvartalet detta år. Vi står inför investeringar inför det nya samtidigt som vi har alla våra vanliga utgifter för lokalhyra, löner, skatter och försäkringar mm. Jag ser så mycket positivt framöver i det nya när denna kris lägger sig. Det kommer blir så bra och jag är övertygad om att både lärare och deltagare kommer älska den nya platsen! Så jag vädjar nu till din hjälp att stötta oss ekonomiskt genom denna övergående fas.

Stötta oss ekonomiskt, tack!

Om du har ekonomiska förutsättningar kan du stötta oss genom att köpa t ex:
- Presentkort på yoga som du kan använda i höst (men det gäller ett år),
- Klippkort (gäller ett år)
- Det som är kvar i yoga-shopen (nedsatt pris på te och yogabyxor),
- Privatlektioner med yoga och/eller sound healing,
- Sound healing i en hängmatta (utomhus hemma hos mig i Grödinge),
- Drop-in på våra pågående klasser.

Som tack för hjälpen får du 10% rabatt vid köp för minst 2.000 kr på yoga/sound healing. Gäller t.o.m. 2020-05-31.

Betala via faktura och presentkortet kommer på posten

Mejla eller ring mig för att boka enskilda sessioner eller köpa presentkort mm. Jag fakturerar dig och kan posta presentkort och klippkort när fakturan är betald om du inte vill hämta det på yogastudion.

Nästan som vanligt t.o.m. juni

Vi fullföljer alla pågående kurser och gongbad på Tullinge yogacenter i de befintliga lokalerna. Observera att många kurser är förlängda in i juni så än finns det tid att droppa in. Inflyttning i det nya kommer ske i slutet juni–juli. I augusti beräknar vi ha klasser igång för drop in och höstterminen startar i september på Centerpeace. Höstens schema beräknas vara klart i juni.

Än så länge används Tullinge yogacenters hemsida och mejladress. Men var uppmärksam framöver då det kommer vara Centerpeace.se. Snart blir det Centerpeace yoga på Facebook och Instagram. Följ renoveringen av de nya lokalerna där!

Stort innerligt tack på förhand!
Önskar dig en fortsatt fin vår och ett fridfullt hjärta och sinne!

 

Varma hälsningar
Jenny Israelsson,
Centerpeace yoga (tidigare Tullinge yogacenter)