YOGA ONLINE MED JENNY (via Facebook)

Ta del av ca 15 pass under tio veckors tid

Välkommen till Din inre plats - yogapass online! Här kan du ta del av yogapass, meditationer och healing med mig Jenny Israelsson hemma i din vrå.

Jag kommer livesända via Facebook 1-2 gånger/vecka fram till 31 maj 2020. Ibland 60-90 minuterspass och ibland kortare stunder för att enkelt landa in. Alla pass ligger kvar efter sändningarna så du kan yoga när det passar dig t.o.m. 31 maj.

Jag vill att yoga, meditation och healing ska vara tillgängligt även nu när några av oss behöver stanna hemma emellanåt. Det är extra viktigt nu att vi tar hand om oss och hittar stillheten i vårt inre.

Jag har valt att skapa en sluten grupp, inte för att utesluta någon, utan för att hålla denna grupp helig. Jag vill veta vilka som väljer att delta. Dels skapar detta en bättre gruppdynamik och dels blir det ett energiutbyte när du också gör ett medvetet val att vara med.

KOSTNAD

Alternativ 1: 700 kr för alla 15 pass i 10 veckor. För dig som inte redan går kurser denna termin på Tullinge yogacenter.

Alternativ 2: 350 kr för er som köpt yogakurs våren 2020 och är relativt friska och bara åker på vanliga vinteråkommor och inte är i riskgrupp. (MEDDELA VILKEN KURS DU GÅR VID ANSÖKAN)

Alternativ 3: GRATISTJÄNST för RISKGRUPP som redan köpt yogakurs på Tullinge yogacenter våren 2020 och som INTE kan delta på plats hos oss just nu. (MEDDELA VILKEN KURS DU GÅR VID ANSÖKAN)

ANMÄLAN

- Följ denna länk Din inre plats och klicka på 'GÅ MED I GRUPP',
- OBS! kom ihåg att SVARA PÅ FRÅGORNA när du ansöker om att gå med i gruppen.
- SWISHA DIN AVGIFT till 0708-569520 och skriv ”Live-yoga”. Du släpps in i gruppen när jag har tagit emot din betalning. Behöver du betala på annat sätt skicka mig ett sms så löser vi det.

Varmt välkommen till Din inre plats!

/Jenny