Workshop i HoliYoga med Ulrica Gulz

INNER CHILD - Ditt inre barn

”I arbetet med det inre barnet vilar möjlighet till läkning, att kunna släppa gamla mönster, att få tillgång till ny livskraft, att komma närmare sitt autentiska jag.”

Välkommen till en heldagsworkshop i HoliYoga. HoliYoga är en närvarande, mjuk och fysiskt enkel yoga där du kan släppa kamp och prestation och i närvaro möta dig själv. Kärnan är att skapa förutsättningar för en välmående kropp och själ, oavsett fysiska förutsättningar.

På den här workshopen får du närma dig ditt inre barn helt förutsättningslöst. Utan krav. Barnet märker om du vill förändra det. Om du har förväntningar. Låt barnet vara som det är. Älska det villkorslöst <3 Närma dig ditt inre barn med en enda önskan: att lära känna det, i kärlek. Dagen innehåller även teori kring det inre barnet och hur vårt förhållande till barnet påverkar oss i livet. Vi gör yogapass tillsammans med barnet, vilar med barnet och chantar (sjunger) med barnet. Vi gör också övningar med papper och penna. Dagen utgör ett enda helhetsflöde. Du behöver ha en längtan att utforska varsamt och närvarande för att få ut det bästa av dagen. Hör av dig om du är osäker!

Är du någon gång i kontakt med ditt inre barn? När då? Hur känns det?
Vill du vara i kontakt oftare? Vad hindrar dig?
Hur kan du etablera en kärleksfull relation till dig själv och ditt inre barn?
Workshopen är öppen för alla och du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av varken HoliYoga eller andra former av yoga.

Obs! Du gör dagen utifrån DINA förutsättningar. HoliYogan ger ramar och trygghet så att du kan uppleva i lugn och ro utan press att vare sig känna för lite eller för mycket. det kan gå prestation i upplevelse ibland och det kan du släppa här.

Varmt välkommen!


Ulrica Gulz är skaparen av HoliYoga och alla dess grenar. HoliYogan har utformats utifrån hennes egen erfarenhet av stor smärtproblematik från bland annat fibromyalgi. Hon har en historia som proffessionell musiker där hon spelat cello. Idag driver hon sedan 13 år Shanti Yoga & Kultur i Västerås där hon både leder yogaklasser, workshops och lärarutbildningar inom HoliYoga, HoliYoga Röst och HoliYoga Hormon. Hon jobbar även med kördirigering och HoliYoga Röst på Högskolan för Musikpedagogik i Stockholm.

Ulrica fortsätter ständigt att utveckla HoliYogan där en av grundstenarna är att erbjuda en yogaform som är utformad för personer med smärta eller för dem med för mycket prestationsdriv. I HoliYogan får deltagaren utforska sig själv nästan som psykoterapi men utifrån chakrasystemet istället. Ett mål är att återuppta samtalet mellan kropp och sinne så vi alla kan vara närvarande och bo i hela vår kropp.

www.holiyoga.se